Небайдужі мешканці Монастириської вимагають сучасний спортивний майданчик

Президент жіночої футбольної асоціації Львівщини, Ірина Ванат з Монастириської, зібрала близько 100 підписів небайдужих мешканців рідного міста за побудову нового сучасного спортивного майданчику.

Майже всі районні центри Тернопільської області останнім часом отримали сучасні спортивні майданчики з синтетичним покриттям. Проте Монастириська «пасе задніх». Про незадовільний стан площадки для ігор «Терен» писав ТУТ .

Президент жіночої футбольної асоціації Львівщини Ірина Ванат неодноразово звертала увагу громадськості на жахливе становище спортмайданчика біля центрального стадіону Монастириської. Днями їй вдалось назбирати майже 100 підписів небайдужих мешканців міста в підтримку звернення щодо будівництва абсолютно нового сучасного обладнаного місця для занять спортом.

«З метою створення необхідних умов для організації фізкультурно-масової та спортивної роботи серед населення різних вікових груп, особливо молоді, та задоволення їх фізкультурно-оздоровчих потреб, просимо Вашого сприяння щодо будівництва  та облаштування спортивного майданчика по вулиці Січових Стрільців, біля центрального стадіону в м. Монастириська».

Подібні звернення відправили в усі офіційні установи міста.

 

На думку Ванат, будівництво спортивного майданчика дозволить:

«По-перше, залучити широкі верстви населення до фізкультурно-оздоровчих занять, що має зменшити захворюваність та смертність та призведе до зменшення правопорушень та шкідливих звичок.

По-друге, дасть змогу проводити змагання не тільки місцевого значення, а й районні, обласні та всеукраїнські, що буде додатковим стимулом до залучення мешканців району до занять фізичною культурою і спортом.

По-третє, забезпечить якісну підготовку вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл району.»

Тепер мешканці Монастириської чекають на реакцію влади.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео