Цієї неділі тернополяни змагатимуться в спортивно-туристському орієнтуванні

15 травня в парку відпочинку «Національного відродження» відбудеться відкрита першість області зі спортивно-туристського орієнтування в паркових зонах в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

Спробувати себе в орієнтуванні на місцевості запрошують усіх тернополян. Змагатись можна навіть сім’ями. Вік учасників – необмежений. Початок змагань – 10:30.

Для участі необхідно прийти раніше 10 години 15 травня до фонтану, що поряд із Співочим полем. При собі мати документи, що засвідчують особу, відображають вік (учнівський квиток, свідоцтво про народження або його ксерокопія, паспорт тощо).

Довідка:

Організатори: Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільський обласний комунальний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді,Тернопільської обласної федерації спортивного туризму України.

Щоб отримати додаткову інформацію, телефонуйте: роб. тел 0352 25-39-53 –  обласний центр туризму; моб. тел. 0673505593 – Роман Романишин.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео