У тернопільських податківців – відмінна фізична підготовка

Золото «Динаміади» на футбольному полі завоювала команда Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області.

Нагадаємо, Чемпіонат із міні-футболу за програмою комплексних змагань «Динаміада-2016» проходив на спортивній базі Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України протягом 18-20 травня. Команди працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб розподілили на дві підгрупи по 5 команд у кожній. За підсумками першого ігрового дня, до фіналу змагань вийшли двоє претендентів на перемогу серед команд першої підгрупи: команди Головного управління Державної фіскальної служби України у Тернопільській області і Тернопільської митниці ДФС.

Поєдинки турніру, за якими й визначили найкращу команду, виявилися надзвичайно напруженими і запеклими. У фіналі боротьба за чемпіонство була між колективами фіскальної служби області та обласного управління Служби безпеки України. Здобути першість і завоювати «золото» вдалося податківцям.

  • Усі команди грали у неймовірній атмосфері, зарядженій адреналіном і жагою перемоги, - каже перший заступник начальника Головного управління ДФС в області Віталій Дума, який привітав команди і вручив кубки. - Щодо команди фіскальної служби, то їхня фізична підготовка - завжди на належному рівні, про що свідчать високі результати у різних видах змагань. Що власне вони і підтвердили сьогодні.

Організатори і самі футбольні колективи зазначили, що братимуть участь у подібних заходах і надалі, бо це дає хороший стимул для фізичного саморозвитку, виховання командного духу.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото, надане Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео