Тернопільські податківці втримали перехідний «Кубок преси»

d09e99b6-daa5-48bc-b98b-485b0ecebd0c

Перехідний «Кубок преси-2016» залишився у команди Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області. Нагадаємо, днями з нагоди професійного свята – Дня журналіста у Тернополі провели традиційний турнір із міні-футболу, пам’яті талановитого журналіста Володимира Кузика. Цьогоріч футбольний турнір традиційно відбувся на спортивному майданчику біля Центрального міського стадіону. У змаганнях взяли участь шість команд. Серед них були і представники міської ради, і Державної казначейської служби області, і ДФС в області. Окрім них, у шкіряного м’яча грали працівники комунальних підприємств «Тернопільтеплокомуненерго», «Тернопільводоканал», а також - збірна журналістів «Кореспондент». Друге і третє місце, як повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області, посіли команда Держказначейства і збірна журналістів. У фінал вийшли спортсмени із Держказначейства і Головного управління ДФС в області. Врешті перехідний «Кубок преси» у них і залишився, адже вперше вони його завоювали у 2015 році.

  • Цінним для перемоги у змаганнях є спортивний дух команди і спрацьованість, а також взаєморозуміння її гравців, - каже член команди ДФС, начальник оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області Анатолій Василько. - Саме завдяки стабільному складу команди і, звичайно ж, належній підготовці і спортивній формі, ми черговий раз здобули перемогу.
Окрім того, під час турніру нагородили кращих воротаря, нападника, захисника і гравця турніру. Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ Фото, надане Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області  

Вибір читачів за тиждень

Відео