Колектив компанії «Агропродсервіс» піднявся на чергову вершину (фото)

IMG_2654
З нагоди 17-ї річниці з часу створення компанії «Агропродсервіс» працівники головного офісу, всіх відділень та філій підприємства здійснили сходження на гору Хом'як, що в Українських Карпатах.

Традиція долати гірські вершини, як своєрідне порівняння з вершинам у бізнесі, започаткована три роки тому генеральним директором компанії Іваном Адамовичем Чайківським.

«Підніматися в гори ми почали з нагоди 15-ї річниці з дня заснування компанії і першою в нашому списку була найвища вершина у Карпатах — Говерла. - пригадує Іван Адамович. - У 2015 році ми піднімалися до озера Несамовитого, а цього року вирішили підкорити гору Хом'як».

Колектив, чисельністю понад 50 осіб, незважаючи на дощ та прохолоду, дружньо піднімався звивистими гірськими доріжками, долав круті підйоми та, мов гігантськими сходинками, проходив останні метри кам'яного схилу.

IMG_2794
IMG_2794

На вершині отець Василь Баглей провадив спільну молитву, та у своїй науці до присутніх зазначив, що тільки тоді людина є ближчою до Бога, коли вона у своєму житті долає власні перешкоди та піднімається на власні вершини в сім'ї, на роботі, в громадській активності та вміє дивитися вверх, уповаючи на Бога.

Перебуваючи на горі Хом'як, колектив пригубив шампанського, на спеціально замовленій етикетці якого було зазначено, з якої нагоди його варто відкоркувати. До слова, пляшок з цим вишуканим напоєм було дві. Іншу відкрили працівники компанії «Агропродсервіс», які цими днями перебували в Чехії на Днях поля.

IMG_2791
IMG_2791

Святкова вечеря в готелі-курорті «Коруна» принесла ще ряд несподіванок. Генеральному директору компанії «Агропродсервіс» Івану Адамовичу Чайківському колектив подарував великого пряника з солодким малюнком всіх видів діяльності підприємства. Від імені ресторану принесли святковий ексклюзивний торт та запалили справжню гуцульську ватру, яка приємно потріскувала за вікном.

IMG_2916
IMG_2916

Ще одним сюрпризом став телеміст з працівниками компанії, що на чолі з директором Андрієм Степановичем Бараном перебували в Чехії. Завдяки новітнім технологіям, колектив з'єднався у привітаннях один одному з нагоди 17-річчя «Агропродсервісу».

«Ми є українською компанією, що створена українцем, працює на українській землі та платить кошти в український бюджет, даючи роботу українцям — і ми гордимося цим!» - вітальні слова Івана Чайківського супроводжувалися оплесками присутніх на святі.

Втомлені, але щасливі, працівники «Агропродсервісу» повернулися додому. Адже треба наполегливо працювати, бо через рік їх чекає нова вершина.

Вибір читачів за тиждень

Відео