Гуманітарний об'єднаний рейс тернопільських волонтерів в зону АТО (фото)

1

21 червня 2016 року з Тернополя стартував черговий гуманітарний об'єднаний рейс тернопільських волонтерів в зону бойових дій на Донбасі.

Долучилися волонтери Тернопільського обласного крайового коша (козацтва) імені Дмитра (Байди) Вишневецького (керівник Володимир Мосейко) і козаки з Хмельницького, Тернопільське відділення ГО «Схід та Захід єдині» (керівник Василь Конько), Тернопільська міська організація Всеукраїнського союзу ветеранів «АТО» (керівник Дмитро Гайтко), Тернопільська обласна організація Спілки офіцерів України (СОУ, керівник Олександр Варакута).

З волонтерами поїхав на схід бард Ігор Степ, в частинах на передовій будуть звучати його пісні. В переліку вантажів: миючі засоби, мадикаменти, продукти харчування (картопля, морква, буряк, цибуля, капуста, зеленина, олія, крупи, сало, смалець тощо), шанцевий інструмент. На лафеті тягачі хлопці переженуть відремонтований УАЗик в одну з частин ЗС України в районі Авдіївки. Керівник рейсу Володимир Мосейко. Василь Конько розповів козакам про сучасну обстановку в зоні бойових дій - оскільки волонтери Тернопільського відділення нашої групи нещодавно повернулись звідти.

Удачі вам браття та щасливої дороги.

2
2

6
6

3
3

5
5

4
4

 

7
7

Ігор Крочак, прес-секретар ГО «Схід та Захід єдині»

(фото автора)

Вибір читачів за тиждень

Відео