Учнів ознайомили із волонтерством

14519675_594611760711512_8816228887863267261_n

У Логістичному центрі допомоги бійцям АТО започаткувалася гарна та цікава традиція – проводити патріотичні уроки-зустрічі, розповідати про волонтерство учням навчальних закладів міста.

На запрошення вчителя історії та права Сеньків Ганни Степанівни, волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО – Христина Феціца та Раківська Ольга побували у Тернопільському навчально-виховному комплексі „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - правовий ліцей № 2” та провели цікаве мультимедійне ознайомлення із волонтерством для учнів 7-А та 2 класу.

На екрані школярі переглянули цікаві відео з різноманітних волонтерських акцій, поїздок на схід, а також фото, на яких зображено, як дітки долучаються до підтримки воїнів. Окрім того, учням продемонстрували привезений тубос з-під використаного ручного противотанкового гранатомета (“муха”) та військове спорядження.

Христина Феціца розповіла безліч власних історій із поїздок на схід, адже позаду вже два роки досвіду доставки допомоги у зону так званого АТО.

І як зазвичай, семикласникам запропонували написати листи, намалювати малюнки з побажаннями для наших захисників. Дітки повідомили, що з радістю виконають завдання, адже тепер впевнені, що малюнки та листи направду надходять до захисників.

Якщо серед інших шкіл м.Тернополя є бажаючі організувати урок-зустріч про волонтерство – звертайтеся. “Гаряча” лінія: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео