У Кременці відбувся турнір з футболу серед учнівської молоді

gqpekwpaknu

Понад півстоліття на теренах нашої Батьківщини щороку проходить турнір з футболу серед учнівської молоді «Шкіряний м’яч».

Завданням заходу є дати можливість дітям з периферії показати усі свої вміння та навички. Змагання проходять у декілька етапів у трьох вікових групах. Розпочинається все з боротьби усіх шкіл районів, а закінчується Всеукраїнським етапом, повідомляє Типовий Кременець.

На минулому тижні у місті Кременець відбулися районні змагання по футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». Цьогоріч участь у турнірі взяли команди з практично усіх футбольно – сильних шкіл Кременеччени. Почаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів виставила команди в усіх трьох вікових групах турніру. І у кожній наші юні спортсмени вийшли у фінал, де майстерно боролися за перемогу. Усі молоді футболісти є вихованцями гуртка футбол «Юніор» Почаївського будинку дитячої творчості та спорту, тренер Лещук Валентин Анатолійович. Ми з радістю вітаємо команди 2004 р.н. (Гусак Макарій, Козаков Артем, Заришнюк Дмитро, Заришнюк Ілля, Колобов Юрій, Тук Ілля, Гладун Денис, Савчук Любомир, Лагойда Богдан, Кравчук Іов, Мірецький Георгій) та 2006 р.н. ( Лотоцький Максим, Гладун Денис, Стецюк Данило, Гусак Захарій, Заришнюк Ілля, Шидловський Андрій, Коротун Олександр, Петровський Ілля, Колобов Юрій, Левчук Дмитро) з почесним ІІ місцем, а команду 2005 р.н. ( Лотоцький Максим, Гладун Денис, Колобов Юрій, Гусак Захарій, Кравчук Іов, Мірецький Георгій, Заришнюк Ілля, Гусак Макарій, Савчук Любомир, Лагойда Богдан, Березій Іванна) з перемогою, та бажаємо плідної підготовки та успішного виступу на обласному етапі турніру.

Вибір читачів за тиждень

Відео