Тамара Коблик

Померла мама трьох дітей, яка постраждала у ДТП під Тернополем (відео)

Галина Тарас була старшою науковою співробітницею відділу фондів Тернопільського обласного краєзнавчого музею. Світла пам'ять

Трагічно обірвалось життя старшої наукової співробітниці відділу фондів Тернопільського обласного краєзнавчого музею Галини Тарас. Про це повідомили на сторінці музею у фейсбуці. Жінка постраждала у ДТП під Тернополем 11 лютого. На жаль, медикам врятувати її життя не вдалося. Сиротами залишилися троє дітей. Серед них немовля та двоє дітей віком 8 й 15 років. 

Людина янгольських чеснот, ласкавого і люблячого серця, дуже ніжної світлої душі, виняткової самовідданості і доброти. Здається, що Вона любила цілий світ і прикрашала його винятковим даром людяності, - йдеться у повідомленні. - Людина-сяйво, без тіні, - лише квітучий райський сад... Розділяємо велике горе разом із родиною. Дуже тяжко і сумно, що так мало часу доля призначила втішатися своїми діточками, чоловіком, батьками та ріднею..., - йдеться у повідомленні музею. 

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася у неділю, 11 лютого поблизу Смиківців під Тернополем. Водій автомобіля BMW зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару «Renault» викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW. До лікарні потрапила водійка «Renault», а її 45-річний пасажир від отриманих травм загинув. Госпіталізували до лікарні й 5 пасажирів та кермувальника з BMW. Серед травмованих було троє дітей з мамою. На жаль, вона не вижила. 

Винуватець ДТП втік, але оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали порушника. Це - 47-річний житель села Смиківці. Його затримали й оголосили підозру. Суд взяв чоловіка під варту без права внесення застави. Перебуватиме віну СІЗО до 9 квітня. Триває слідство. 

Читайте також: «Пролежав три дні з температурою»: рідні розповіли про обставини смерті тернополянина через 9 днів після мобілізації. 

Фото та відео зі сторінки Тернопільського обласного краєзнавчого музею у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео