Смертельне зіткнення на Тернопільщині: чоловік загинув під колесами автомобіля (фото)

а3

На дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, що неподалік села Острів, перехожого збив «OPEL Ascona».  Про ДТП, в якій загинув 56-річний чоловік, повідомив сам винуватець.

Інформація про смертельну дорожньо-транспортну пригоду надійшла вчора ввечері в чергову частину Тернопільського відділення поліції. На місце пригоди одразу вирушила слідчо-оперативна група. Проте, чоловіка не вдалось врятувати, від отриманих ушкоджень тернополянин помер ще до приїзду швидкої.

а4
а4

а2
а2

Перехожого водій автівки помітив вже перед зіткненням, адже він йшов проїжджою частиною в зустрічному напрямку. Намагання об’їхати чоловіка виявились марними.

Правоохоронці повідомляють, що на момент ДТП спостерігався туман, а місце, де трапилася аварія, не освітлювалося. Водій легківки, згідно попередніх результатів медогляду, був тверезий. Відібрано взірці його крові для токсикологічного дослідження на вміст спиртів.

а1
а1

Дану подію внесено в ЄРДР за ст. 286 ч. 2 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Фото: Відділ комунікації ГУНП Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео