Віра Олександрович

Тернополяни, які хитрували на митниці, уже поплатилися

Митниця

Від початку року працівники Тернопільської митниці ДФС склали 43 протоколи про порушення митних правил на суму - понад 3,2 млн грн.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Із початку року працівники нашої митниці, аби перевірити законність здійснення операцій суб’єктами зовнішньоекономічних операцій, до митних органів іноземних держав направили два запити, - зазначила начальник Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович. - Водночас ми отримали 5 відповідей від митних органів іноземних держав на запити, спрямовані у попередні періоди.

За словами Оксани Антонович, за результатами опрацювання отриманих відповідей, на митниці склали 43 протоколи про порушення митних правил на суму 3 млн 250,7 тис. грн.

Суть правопорушень полягала у переміщенні через митний кордон України товару з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу ДФС, як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача та вартості товару, - додає пані Антонович. – Траплялися також вчинення дій, спрямованих на неправомірне зменшення розміру митних платежів.

Про успіхи у діяльності митниці також читайте ТУТ і ТУТ.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео