Одразу три автівки потрапили у ДТП на Тернопільщині (фото)

1

Дорожньо-транспортна пригода через кермувальника, який їхав напідпитку трапилася 29 липня на вулиці Генерала Шухевича у Бучачі, повідомляє Бучацький інформаційний портал.

2
2

3
3

4
4

5
5

Водій автомобіля ВАЗ 2104, який прямував із центру на шаленій швидкості, просто «не вписався» у поворот та протаранив CHEVROLET Niva. Який на момент зіткнення був припаркований на узбіччі дороги. Внаслідок сильного удару CHEVROLET віднесло в сторону CITROEN Berlingo, який стояв попереду.

6
6

7
7

8
8

Одразу після події на місце зіткнення прибули працівники поліції та пожежно-рятувальної служби. Як з’ясувалося згодом, винуватець аварії отримав лише легкі забої, а жінка, яка сиділа на задньому сидінні ВАЗ 2104 отримала лише легкий переляк. В той час, водій CHEVROLET Niva попросив, щоб його госпіталізвали, адже сила удару пошкодила шию. Медики не відкидають ймовірності травмування хребців шийного відділу. Кермувальник третього автомобіля від госпіталізації відмовився.

9
9

10
10

11
11

Працівники поліції провели експертизу на виявлення алкоголю в організмі, який показав 1, 99 проміле алкоголю у винуватця аварії. Враховуючи, що допустима норма 0,2 проміле. Усі автомобілі, які було пошкоджено внаслідок ДТП, доправлено до відділку поліції. Триває розслідування.

Фото: Бучацький інформаційний портал

Вибір читачів за тиждень

Відео