Тернопільський рибоохоронний патруль затримав 2 порушників, що намагалися втекти з місця події

10_03_tern2

30 вересня 2017 року Тернопільський рибоохоронний патруль затримав 2 порушників, яких впродовж доби відстежували на водоймах області через незаконний вилов риби. Проте, завдяки злагодженим та оперативним діям Тернопільського рибоохоронного патруля та працівників 4 роти УПП у м. Тернополі на трасі Львів-Тернопіль неподалік м. Зборів громадян вдалось затримати. Ними виявились жителі Тернопільщини.

Порушники намагались втекти з місця порушення після того, як рибоохоронні патрульні виявили їх на гарячому – за незаконним рибальством на водоймі с. Глинна Козівськогого району Тернопільської області. В результаті працівниками було вилучено 26 кг риби (карась сріблястий, короп, окунь, білий амур, товстолоб) та 4 одиниці заборонених знарядь лову. Завдано збитків рибному господарству на суму 16 478 грн.

За даним фактом на порушників складені протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені в Козівський районний суд для притягнення винних осіб до відповідальності.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. У разі виявлення порушення, прохання телефонувати на «гарячу» лінію Тернопільського рибоохоронного патруля: 097-427- 85-95, (0352) 277-034 або на «гарячу» лінію Держрибагентства: 0-800- 50-52- 50.

Вибір читачів за тиждень

Відео