Тернополян благають допомогти запобігти вбивству

кошенята

Допомогти врятувати безневинних тварин просить на своїй сторінці у Фейсбук Олена Таранець. Жінка пише, що керівництво міського стадіону збирається отруїти кішку з кошенятами, бо вони, начебто, шкодять новому газону. Активістка навіть закликала міського голову Сергія Надала втрутитися в ситуацію.

«SOS!!! Допоможіть врятувати тварин!!! Адміністрація Тернопільського міського стадіону хоче знищити сім’ю кошенят з мамою. Небайдужі люди годують бездомних тварин, а керівництво стадіону свої власні невдачі та прорахунки по обладнанню нового футбольного газону хоче компенсувати фізичним знищенням кошенят, які не завдають нікому ніякої шкоди.

Такі жахливі вчинки не пройдуть безслідно! Допоможіть зупинити вбивство!

Особисто звертаємося до Тернопільського міського голови п. Надала С.В. запобігти нелюдським вчинкам адміністрації міського стадіону» – закликає Олена Таранець.

Такої думки й інші тернополяни. Дехто навіть рекомендує звернутися безпосередньо до директора і нагадати йому про кримінальну відповідальність за жорстоку поводження з тваринами.

«Якщо вони Вам чи комусь іншому погрожують вбити кошенят, то чому б вам їм у відповідь не нагадати про закон №5119-1 який передбачає кримінальну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами?» – пише Liudmyla Sha.

Не добирали слів любителі тварин й у характеристиці директора міського стадіону. Тож, є надія, що суспільний резонанс таки врятує котячу сім`ю, яка нікому не заважає.

Фото Олени Таранець

Вибір читачів за тиждень

Відео