Судді «Мастершефу» ледве не довели до інфаркту юного учасника з Теребовлянщини, але в проект взяли (відео)

Screenshot - 31_01

У 20 учасників кулінарного шоу «Мастершеф» каналу СТБ потрапив 14-річний Ярослав Вархоляк із Теребовлянського району. Ярослав – юний активіст, депутат молодіжної міської ради, відмінник, але кулінарію любить більше усього і мріє стати ресторатором.

На кастингу він приготував шоколадний фондан. Перед тим, як представити цей десерт суддям шоу, учився робити його вдома.

«Кличко так не готувався до своїх боїв, як я до участі у Мастершеф» – каже Ярослав.

Та, на жаль, шоколад у фондані застиг. А це не дуже сподобалося суддям.

Суддя проекту Ектор засумнівався у компетентності Ярослава та у його спроможності налагодити роботу команди на кухні. Запропонував хлопцеві приготувати страву, а су-шефами призначив учасників дорослого «Мастершеф» із попередніх сезонів. Колеги кулінари пішли назустріч майбутньому ресторатору. Вони казали, що «це не просто шматок качки, а доля хлопчини».

Незважаючи на те, що один суддя відмовив Ярославу, він таки потрапив у 20-ку і отримав схвальні відгуки від Ектора Хіменес-Браво і Тетяни Литвинової. Окрім своїх страв, юний теребовлянець підкорив серця журі своєю безпосередністю та почуттям гумору.

«Не знаю, станеш ти кухарем чи політиком, але я хочу, щоб ти завжди залишався таким чесним, як зараз. Тоді на тебе чекатиме велике майбутнє» – сказав Ектор, одягаючи фартух учасника Мастершеф Ярославу.

А Тетяна зізналася, що закохалася у нашого талановитого земляка.

 

Відео «СТБ»

Вибір читачів за тиждень

Відео