Олег Снітовський

Під Тернополем у полі побачили унікальний зуб (фоторепортаж)

Заставка01 (Copy)

Як вже повідомляв Терен, під Тернополем завершився IV-й Західноукраїнський чемпіонат на кращий із 106-ти гібридів  кукурудзи, які представили 12 насіннєвих компаній на демополях компанії «Агропродсервіс» в селі Настасів.

Серед учасників була і компанія KWS – одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п’ятірку світових лідерів з виробництва насіння.

Торговий представник цієї компанії в Тернопільській області Сергій Мирончук розповів, що KWS уже понад 160 років займається селекцією провідних сільськогосподарських культур в помірних кліматичних умовах та має представництва в більш ніж 70 країнах світу. Тут працює майже 5 тис співробітників. KWS - компанія номер один у світі та номер два в Україні за обсягами продажів насіння цукрових буряків, лідер в Європі та посідає друге місце в Україні за обсягами продажів насіння кукурудзи на силос та біогаз.

Наша компанія презентує ринку нові унікальні гібриди кукурудзи, які придатні для вирощування в усіх регіонах країни, у тому числі й на Тернопільщині. На полях «Агропродсервісу» ми демонструємо  гібриди типу UNIQUEDENT, що означає «унікальний зуб» з поєднанням раннього ФАО, швидкої вологовіддачі та ремонтантності – КАНЬЙОНС ФАО 230 , КВС 2323 ФАО 260 та КВС 2370 ФАО 280. Ці гібриди продемонстрували стабільні врожаї всюди, де ми їх застосовували. Вони мають надшвидку вологовіддачу, зубоподібний та зубовий тип зерна. Ще один гібрид – Крабас, він трохи старіший, але це стабільний гібрид. Теж показує хороші врожаї. У цьому році на Тернопільщині дає навіть по 15 т із гектара, так само, як і в сусідній, Хмельницькій області, - розповів Сергій Мирончук.

DSC_7433 (Copy)
DSC_7433 (Copy)

DSC_7424 (Copy)
DSC_7424 (Copy)

DSC_7514 (Copy)
DSC_7514 (Copy)

DSC_7520 (Copy)
DSC_7520 (Copy)

Також він проінформував про новинку – гібрид Керберос, який дає навіть по 17 т зерна із гектара.

Додам, що наша компанія займається крім зернового, ще і силосним напрямом. Отримали цього року гібрид Амарос, вперше зареєстрували його в Україні, а в Німеччині його застосовують вже традиційно. Він там посідає перші місця як за площами посіву, так і за врожайністю, дає високоякісний силос Так що, селекціонери компанії KWS довели, що можуть виводити такі гібриди, які здатні поєднувати в собі всі бажані характеристики та задовольнити потреби будь-якого фермера, - розповів торговий представник компанії KWS в Тернопільській області Сергій Мирончук під час IV-й Західноукраїнського чемпіонату на кращий гібрид кукурудзи.

DSC_7427 (Copy)
DSC_7427 (Copy)

DSC_7513 (Copy)
DSC_7513 (Copy)

06 (Copy)
06 (Copy)

04 (Copy)
04 (Copy)

DSC_7434 (Copy)
DSC_7434 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео