Віра Олександрович

У Тернополі дуже оригінально рятуватимуть водоканал від збитків

Водоканал

Рятувати КП «Тернопільводоканал» від збитків планують особливим способом. Підприємству просто заборонять… співпрацю із жителями населених пунктів, які не входять до Тернопільської міської територіальної громади (МТГ).

Про це йдеться у проекті рішення Тернопільської міської ради – «Про запобігання збиткової діяльності КП «Тернопільводоканал». Цей документ на розгляд депутатів запропонував начальник Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський.

Міська рада, на його думку, має наказати комунальному підприємству «Тернопільводоканал» призупинити видачу нових технічних умов, дозволів і погоджень (узгоджень) проектів на підключення до мереж централізованого водопостачання і водовідведення. Проте – не для всіх, а лише для населених пунктів, які не входять до Тернопільської МТГ.

Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради із питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності (голова – Галина Гевко).

До речі, розглянути цей проект можуть уже завтра, 5 квітня. Серед підготовлених на 33-тю сесію проектів уже є чимало цікавих (читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео