Віра Олександрович

Відразу 8 великих квартир передадуть поліцейським у Тернополі (фото)

Основне

Проект рішення «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади» уже оприлюднили на сайті мерії.

І стосується цей документ безоплатного прийняття до комунальної власності восьми квартир за адресою: вул. Стадникової, 40а. Автор проекту – начальник Відділу квартирного обліку та нерухомості Тетяна Басюрська.

Депутати
Депутати

Що цікаво, міських депутатів попросили прийняти це рішення у… Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Адже все це житло отримають саме поліцейські. І постійна комісія міської ради із питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності вже дала добро. Вочевидь, йдеться про ті самі 6%, які забудовники, за рішенням міської ради, зобов’язані передавати у власність громади.

У проекті рішення, зокрема, вказані такі помешкання: - квартира №86 загальною площею 86,6 кв. м, житловою площею 49 кв. м; - квартира №84 загальною площею 80,5 кв. м, житловою площею 48,5 кв. м; - квартира №119 загальною площею 77,2 кв. м, житловою площею 45,3 кв. м; - квартира №117 загальною площею 69,5 кв. м, житловою площею 37,8 кв. м; - квартири №116 загальною площею 68,5 кв. м, житловою площею 35,3 кв. м; - квартири №87 загальною площею 80,3 кв. м, житловою площею 48,2 кв. м; - квартири №88 загальною площею 68,9 кв. м, житловою площею 35,3 кв. м; - квартири №89 загальною площею 69,3 кв. м, житловою площею 37,7 кв. м.

Сесія
Сесія

Як тільки депутати ухвалять це рішення на сесії, комісії з питань прийняття відомчого житлового фонду до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади дозволять оформити прийняття-передачу вказаних квартир. Контроль за виконанням рішення покладуть на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності (голова – Галина Гевко).

До речі, на одному із сайтів з продажу нерухомості ми знайшли доволі цікаву інформацію про згадане вище житло. Там можна, наприклад, дізнатися, скільки коштують усі квартири, принаймні приблизно. Скажімо, квартира №119 загальною площею 77,2 кв. м «потягне» понад 1 млн грн.

Снимок_поліція
Снимок_поліція

Є на тому сайті (що цікаво, україномовного варіанту він не має – прим.) також інформація про новобудову. Отже, отримають квартири поліцейські у 10-поверховій цегляній новобудові. Втім, на деяких інших сайтах із нерухомості за тією ж адресою: вул. Стадникової, 40а чомусь вказаний 9-поверховий новий будинок із газоблоків.

Снимок_поліція2
Снимок_поліція2

Нагадаємо, 32 сесія Тернопільської міської ради відбулася 22 лютого. Розпорядження про скликання 33-ї – ще немає.

Фото авторки і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео