У Чорткові скандальний підприємець посеред міста побив відомого піцайоло

o_1cptuc8ir9751nm41jls1vk41e4coi

Учора, 6 травня, фактично у самісінькому центрі міста, поруч із колишнім кінотеатром «Мир», підприємець, що торгує велосипедами та мотоблоками, спершу плюнув, а потім вдарив у обличчя відомого піцайоло, що працює у піцерії «Presto», Віталія Колошиця.

Про це Віталій пише на своїй сторінці у Facebook:

– Раніше з ним (підприємцем – авт.) вже мав невеликі конфлікти, але цей випадок – перейшов усі межі. Він підвищеним голосом запитував, чи я не хочу вибачитись перед «людьми», яких я нібито образив своїм коментарем під постом про газету, в якій надрукували брехню про Чортківську міську раду (так звана «Правда Чортківщини», яку вночі розкидали по місту). Я відповів, що вибачитись нема перед ким. І тут почалось… Розмова перейшла на підвищені тони. Він, довго не думаючи, плюнув мені в обличчя, а після того зразу завдав УДАРУ В ОБЛИЧЧЯ… В БУДНІЙ ДЕНЬ В САМОМУ ЦЕНТРІ МІСТА!.

Після інциденту Віталій звернувся із заявою до поліції. А тепер просить чортківчани, які були свідком цієї ситуації, зголоситись.

– Бо кожен має відповідати за свої вчинки перед законом, – пише чоловік.

Раніше скандальний підприємець вже мав проблеми із законом. Півроку тому Чортківський районний суд визнав його винним у побитті журналіста (ч. 1 ст. 125 ККУ України – умисне легке тілесне ушкодження), за що йому призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 грн.

А 27 лютого він побив учасника АТО (ООС) із Чортківського району через те, що чоловік приніс йому несправний товар, котрий недавно у нього придбав. Словесна перепалка теж переросла у рукоприкладство.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео