До ініціативи «Доторкнись до мережі» долучились мешканці села Городниця Скалатської ОТГ

68fe62d3ba13150344af7fcbd5be6891_L

Заняття з розвантажувальної гімнастики в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» 10-11 серпня відбулись у селі Городниця Скалатської об’єднаної територіальної громади.

 Такі заходи Скалатський комунальний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» до вересня проводитиме, втілюючи в життя місцеву ініціативу Скалатської об’єднаної територіальної громади «Доторкнись до мережі», що реалізується в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), яка виконується міжнародною організацією «Глобал Комьюнітіз» (Global Communities). Двадцятеро людей старшого віку із Городниці навчались правильно розвантажувати свій організм після роботи з комп’ютером. Учасники ознайомились із комплексом вправ для розвантаження очей та розвантаження і зміцнення м’язів спини. Зокрема, це вправи як виконуються, лежачи на спині, на животі, вправи на розтягування хребта на похилій дошці Євмінова.

Всі учасники заходу нагороджені призами Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з логотипом «Спорт для всіх».

Додамо, що заняття з розвантажувальної гімнастики для осіб літнього віку щонеділі впродовж серпня проходитимуть у селах Скалатської об’єднаної територіальної громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео