Маленьким ланівчанам покажуть «Микиту Кожум'яку»

76765521_152078132841714_5819584543237079040_o

На перегляд мультфільму про Микиту Кожум'яку запрошують маленьких і не тільки ланівчан. Відбудеться показ у п'ятницю, 29 листопада, в Культурному центрі Єловицьких. Початок – о 17:00. 

Маленький Микита, син відомого богатиря Кожум'яки, вирішив, що теж може перемогти дракона, як це колись зробив його батько. Попри його заборони, Микита знаходить спосіб вплутатися в пригоди і тепер тільки від його хоробрості залежить, здолає він величезного дракона і чи потрапить з чарівного світу назад додому...

УКРАЇНСЬКЕ ДИТЯЧЕ КІНО

Фестиваль проводиться задля популяризації національних фільмів серед дітей та підлітків, його орієнтовано на широку глядацьку аудиторію – у тому числі в невеликих містах та селах, у яких немає можливості влаштовувати кінотеатральні покази. Для участі запрошуються всі охочі – для цього необхідно заповнити заявку на сайті Кіноклуб. Всеукраїнська мережа. Проект втілено за підтримки Державного агентства України з питань кіно та фестивалю кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Фестиваль «Українське дітяче кіно» проводиться завдяки компанії «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Фестивалю фільмів для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест».

Вибір читачів за тиждень

Відео