Олена Чепіль

Жителі Тернопільщини можуть взяти участь у відеоконкурсі «Не лінуйся! Рухайся!»

271816584_232266532417812_8855293031201825256_n

З 17 січня до 17 лютого триватиме обласний відеоконкурс «Не лінуйся! Рухайся!». Участь в конкурсі можуть взяти всі жителі Тернопільщини без вікових обмежень.

Надіслані на конкурс відеоролики мають відображати активний спосіб життя усіх верств населення, причому лише на свіжому повітрі. Роботи потрібно надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

- Роботи мають бути представлені у цифровому форматі тривалістю 61 – 120 секунд. Назва відеороботи повинна мати такий вигляд: ім'я, прізвище автора, місце проживання, вказати контактну інформацію повнолітнього представника для отримання нагородження на Укрпошті (наприклад: Роман Бойчук, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Байковецька територіальна громада, представник Анна Бойчук, тел. 0941122991), – уточнюють на офіційній сторінці управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.  

Переможця та призерів за умовами проведення відеоконкурсу визначає журі, не враховуючи лайки. Також за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальній мережі Фейсбук визначиться п'ятнадцять найпопулярніших відео, автори яких будуть нагороджені, а учасники відзначені.

Переможець та призери будуть відзначені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Центру. учасники перших п'ятнадцяти найпопулярніших відео будуть нагороджені відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА та від партнерів відеоконкурсу. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео