Активісти пропонують зробити «теплий прийом» Монатіку у Тернополі

file20180916124841_442502005

За словами громадського активіста і представника Добровольчого руху ОУН Олега Окопського, через те, що співак гастролює територією Росії закликають у кожному місті зробити йому «теплий прийом», пише «ФОРПОСТ».

Активіст розповідає на своїй сторінці у Фейсбуку про те, що Монатік активно гастролює Україною та буде давати концерти в Тернополі. У Львові він запевняє, що його патріотичне середовище не дозволить аби виступ відбувся. До слова, керівник Економічного бойкотного руху у Львові Олег Радик додав, що Монтіка у Львові не буде, допоки він не визнає Росію нашим окупантом.

«Я розумію, що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище. Набагато зручніше сидіти вдома та кидати у Facebook патріотичні постики та картинки, кричати «Путін – …». Але, якщо ми – не в окопах, то маємо захищати наші моральні та ціннісні кордони тут, на місці. Бо, коли сьогодні ми закриємо очі на таку поведінку «наших» псевдоартистів, то завтра не матимемо морального права звинувачувати владу у співпраці з ворогом», – зауважив активіст.

Анастасія Мархоцька

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео