Тамара Коблик

«Був майстром на всі руки»: на Тернопільщині поховали Героя-стрільця (фото)

Без батька залишилося двоє дітей. Світла і вічна пам'ять

29 січня 2024 року Великогаївська громада провела в останню дорогу воїна-захисника Ігоря Шилівського. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Ігор родом з Тернополя. Навчався у ТЗОШ №22, а згодом здобув професію столяра. Одружений у с. Дичків. Разом з дружиною Ольгою побудували будинок та виховували двох діток: 11-річну Тетянку та 18-річного Назара. Батько був великою опорою сім’ї та прагнув дати усе найкраще своїм дітям.

Односельці в один голос кажуть: «Ігор був майстер на всі руки. Все, за що брався – вдавалося».

З березня 2023 року Ігор Шилівський поповнив лави ЗСУ. Був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 22 січня цього року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Попрощатися із мужнім Героєм України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. У співслужінні зі священнослужителями Великобірківського деканату чин похорону очолив отець-декан Михайло Піняга.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на кладовищі у Дичкові. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн.

Щирі співчуття дружині Ользі, дітям, батькам та усім рідним Героя.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ігоря Шилівського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині в останній шлях провели Героя Івана Гордовського.

Фото зі сторінки Великогаївської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео