Ростислав Фук

Жителів Тернопільщини попереджають про погіршення погоди протягом вихідних

Водіїв просять бути уважними та обережними і не вирушати нікуди без нагальної потреби

Туман, ожеледь та мокрий сніг прогнозують протягом 2-3 грудня у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

Погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів з південного-заходу, – йдеться в повідомленні.

Прогноз на три дні:

2 грудня: Хмарно. Вночі та вранці значні, вдень помірні опади (сніг, мокрий сніг з переходом в дощ). На дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Вдень туман. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Погіршення видимості в тумані 200 – 500 м.

3 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° морозу.

4 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5 – 10 м/с. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

Як повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області, задля безпечного проїзду дорогами державного значення, дорожніми й комунальними організаціями виконуються роботи з обробки проїзної частини протиожеледними матеріалами.

Зверніть увагу на те, де залишаєте власні автомобілі. Вони не повинні заважати снігоприбиральній техніці чи стояти з порушенням правил дорожнього руху. Закликаємо водіїв без нагальної потреби нікуди не вирушати, бути обережними та уважними, – кажуть патрульні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео