Ростислав Фук

Куди можна поскаржитися на роботу поліцейських Тернопільщини

Для взаємодії громадян та поліції створили чат-бот

З метою покращення та вдосконалення діяльності поліції на Тернопільщині функціонує Управління головної інспекції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Основні завдання служби – це:

  • моніторинг діяльності підрозділів поліції з метою виявлення причин, які негативно впливають на ефективність виконання поліцейськими покладених на них завдань та функцій;
  • упровадження та застосування в роботі поліцейських ефективних сучасних методів, механізмів позитивного досвіду, які використовуються в службовій діяльності;
  • реалізація заходів з контролю за службовою діяльністю підрозділів поліції, сприяння ефективній професійній діяльності поліцейських, дотримання ними службової дисципліни.

Для взаємодії громадян та поліції створено чат-бот Управління головної інспекції.  Повідомити про порушення прав поліцейськими або ж надати пропозиції щодо покращення роботи працівників правоохоронного відомства можна дистанційно.

Чат-бот є надійним помічником громадян та поліцейських, адже через нього можна не тільки подати скаргу чи подякувати за роботу, але й отримати психологічну підтримку та допомогу, – йдеться повідомленні.

Контакти Управління головної інспекції ГУНП в Тернопільській області:

Для взаємодії громадян та поліції створили чат-бот

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео