Дарія Шевченко

Мистецький фестиваль «Ї» офіційно відкрили (фото)

HIS_0394

Вчора Мистецький фестиваль «Ї» офіційно відкрили співорганізатори та партнери заходу. Усі представники відзначили дану подію року та побажали усім присутнім хороших вражень та гарно провести час.

- Кожне слово засіяне має свої плоди, кожне слово, засіяне з цієї сцени – це є фестиваль «Ї». І коли кожен з письменників має гордість виступити з цієї сцени, то ви вже не тільки «Ї», ви вже «Є», - говорить начальник управління культури і мистецтв  Тернопільської міської ради Олександр Смик.

Заступник міського голови Леонід Бицюра побажав присутнім натхнених мистецьких вихідних:

- Я особисто радію тому, що в нас є такий феномен як фестиваль «Ї». Для Тернополя це означає, що встановлюється інтелігентська мистецька еліта, яка буде формувати суспільство. Хочу побажати нас всім натхнення, повної реалізації планів та віри в себе!

HIS_0399
HIS_0399

Від імені обласної держадміністрації заступник начальника відділу культури Світлана Байталюк мала нагоду передати найщиріші вітання та найкращі побажання усім гостям заходу:

- Ми підтримуємо такі хороші проекти, починання. Цей цікавий, неординарний фестиваль «Ї» це своєрідний чарівний ключик від великої скарбниці фестивального мистецтва. Багатство вашого фестивалю дивує і якщо всьоме він має таку підтримку, значить він має велике майбутнє.

Ведучі фестивалю висловили також подяку компанії «Молокія», корпорації «Опілля», музичному центру «Бастер» та іншим, які є партнерами заходу.

HIS_0402
HIS_0402

Фото «Мистецький фестиваль «Ї»

Вибір читачів за тиждень

Відео