Тамара Коблик

На Тернопільщині двох людей збили на пішохідних переходах (фото)

По усіх автопригодах тривають перевірки

Три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими трапилися на дорогах Тернополя та області впродовж 15-17 березня. Одного водія слідчі затримали. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Алкоголь у крові показав газоаналізатор «Драгер» у водія, який сів за кермо автомобіля та збив перехожу. Аварія трапилася в с. Підгороднє, Тернопільського району 15 березня близько 16:50. За попередньою інформацією. водій автомобіля «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 22-річну дівчину, яка переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу. 

Її з тілесними ушкодженнями та переломом госпіталізували до лікарні. Водія, після того, як він пройшов освідування на стан алкогольного сп'яніння, затримали відповідно до статті 208 КПК.

Потрапила до медзакладу в результаті аварії 16 березня й жителька Бережанської територіальної громади. Жінка знаходилася на пішохідному переході, коли потрапила під колеса «Fiat Scudo». Її доправили до лікарні, а у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

По усіх автопригодах тривають перевірки.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео