Ростислав Фук

На Тернопільщині п’яний водій намагався відкупитися від поліцейських

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група

хабар

Збаразькі правоохоронці задокументували факт пропозиції хабаря за уникнення адміністративної відповідальності. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На лінію «102» надійшло анонімне повідомлення, про те в одному із сіл трапилася ДТП. За словами заявника, водій можливо перебуває напідпитку, оскільки з’їхав з дороги та пошкодив паркан.

На місце події виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції та виявив автомобіль. Поруч знаходився 43-річний водій. Під час спілкування з ним правоохоронці відчули різкий запах алкоголю, однак пройти огляд на стан сп’яніння кермувальник відмовився. Натомість, аби уникнути адміністративної відповідальності, чоловік запропонував поліцейським хабар в розмірі 20000 гривень.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Вирішується питання про внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 – (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, а також поліцейські склали адміністративні матеріали за статтями 124 ат 130 КУпАП України. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео