Ростислав Фук

Найкращі ідеї корпоративних подарунків для колег та бізнес-партнерів

Новини компаній

Корпоративні подарунки - це цінні речі, запропоновані роботодавцем своїм співробітникам або бізнес-партнерам, без будь-яких зобов'язань. Їх вручають на знак вдячності або доброї волі. Більшість великих фірм та організацій мають певні ідеї корпоративних подарунків та політику щодо надання бізнес-презентів своїм співробітникам.

Подарунки, що підвищують продуктивність праці

Коли справа доходить до корпоративних ідей подарунків для клієнтів, які дають серйозні довгострокові вигоди, прилади та інвентар для спорту - це один з кращих варіантів. Такий подарунок має унікальну перевагу, що дозволяє змінювати звички, навіть після того, як інші подарунки були занедбані. Завдяки сучасним технологіям, ви можете подарувати абонемент у компактній, симпатичній та зручній упаковці з фітнес-трекером.

Фітнес-браслети добре підходять для індивідуального подарунка, але якщо ви купуєте презенти для цілої офісної команди, цей подарунок використовується як інструмент підвищення продуктивності співробітників. Ідея полягає в тому, що трекер робить співробітників здоровішими, а такі працівники більш продуктивні. Здоровий колектив, як правило, продуктивніший і потребує менше лікарняних днів, ніж їх хворі конкуренти.

Нетривіальні подарунки партнерам та колегам

Рукописний лист та подарункова карта - це чудова ідея корпоративного подарунка, яка не тільки ефективна з погляду витрат. Вона настільки унікальна, що ваші клієнти, не отримають нічого подібного від інших. Хоча цей подарунок недорогий і неймовірно особистий, він може потребувати багато часу, бо якщо ви збираєтеся написати його, ви повинні зробити все правильно. Тим не менш, немає подарунка, який би відповідав продуманому рукописному листу, особливо якщо ви включаєте особисті факти, які нагадують одержувачу про ваші стосунки.

Переваги подарункових карт та сертифікатів:

  • Якщо у вас є написаний лист, ви можете доповнити його подарунковою карткою. Але обов'язково зробіть свій вибір таким самим продуманим, як і ваш лист, орієнтуючись на конкретні інтереси клієнта. Люди люблять одержувати рукописні листи поштою. Здається, це форма мистецтва, що вмирає, але високо цінується.
  • Сертифікат у фітнес-клуб чи СПА-салон.
  • Одним з універсальних презентів вважають подарунковий сертифікат Giftmall та картки. Головна проблема в тому, що не дуже зручно їхати до певного магазину та кувати карти.

Оптимальним варіантом можна вважати інтернет-магазин giftmall, який займається продажем різноманітних подарункових карт. Це чудовий варіант заощадити гроші, час, та придбати карти від відомих магазинів та організацій.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео