Ростислав Фук

П’яний житель Тернопільщини погрожував ножем сусідові, вимагаючи гроші

21-річний чоловік уже притягувався до відповідальності за крадіжки

Позбавлення волі від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна загрожує 21-річному жителю Борщівської територіальної громади. Йому слідчі інкримінують частину 4 статті 187 Кримінального кодексу - розбій, вчинений в умовах воєнного стану, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. 

Про розбійний напад на лінію «102» 20 лютого повідомив житель села Озеряни. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів, що до нього близько 20:00 прийшов сусід. Гість був у стані сильного алкогольного сп'яніння й під час розмови схопив ніж і, погрожуючи ним, почав вимагати гроші. 

Господар помешкання віддав усе, що було - 8600 гривень, і після цього вимагач пішов. Потерпілий розповів про інцидент сусідові та викликав поліцію. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили місцеперебування підозрюваного. 21-річний чоловік уже притягувався до відповідальності за крадіжки. Його затримали через кілька годин після розбою відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Частину грошей правоохоронці вилучили, де інша - чоловік не пам'ятає. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: Житель Тернопільщини побив до смерті односельця

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео