Ростислав Фук

Смерть 49-річного військовозобов'язаного: з'явилися результати експертизи

Очевидці кажуть, травми чоловік отримав через падіння під час епілептичного нападу. Медики встановили причину смерті

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом смерті 49-річного жителя Чортківського району, експерти провели розтин тіла чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Судово-медична експертиза встановила, що причина смерті чоловіка – закрита черепно-мозкова травма з крововиливом, перелом черепа, який інерційний - характерний для падіння на площину. З показів свідків та очевидців події, вказані тілесні ушкодження чоловік отримав у результаті падіння під час епілептичного нападу, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронці встановлюють обставини раптової смерті жителя Тернопільщини. Інформація від чергового лікаря про те, що у лікувальному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району надійшла до бучацьких правоохоронців 29 лютого, близько 7 години ранку. Дії службовців ТЦК взялася перевіряти спеціалізована прокуратура Західного регіону. Вирішується питання про скерування даного кримінального провадження за підслідністю у Державне бюро розслідувань.

Як пише суспільне, померлий Ігор Мейхер жив у селі Медведівці Трибухівської громади.

Він був хорошою людиною, спокійний, привітний, доброзичливий. Він не працював, але хто його попросив, то він допомагав. Що стало причиною його смерті, невідомо. Два роки тому ми давали повістку і була поряд з ним дружина, вона сказала, що він піде. Він пройшов медичну комісію, був повернутий, сказали, що в нього епілепсія. Я не знаю, яким чином він потрапив до ТЦК", – розповіла староста села Галина Бабій.

Читайте також: На Тернопільщині люди вийшли на протест через смерть чоловіка після перебування в ТЦК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео