Тамара Коблик

Двійнят Героя з Тернопільщини виписали з пологового (фото)

Привітати вдову Героя Світлану Тленюк прийшли батьки, друзі, родина, побратими загиблого чоловіка

В день річниці початку повномасштабного вторгнення в Тернопільському обласному перинатальному центрі «Мати і дитина» відбулася дуже особлива подія - тут виписали з лікарні вдову бійця з Тернополя Світлану Тленюк та двох її новонароджених діток. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив лікар Стефан Хміль.

Жорстока війна забрала у Світлани старшого сина та чоловіка… Щодня гине цвіт української нації, тому кожна вагітність на вагу золота!!! Світлана носила під серцем двійню і цього понеділка на свій зʼявились хлопчик і дівчинка, які стали для їхньої мами великою розрадою і символом надії. Ці дітки - наша незламна віра в Перемогу України над безжальним ворогом, в наше світле майбутнє і щасливе сьогодення, яке ми виборюємо десятиліттями. Ми обовʼязково переможемо! - йдеться у повідомленні Стефана Хміля.

Сьогодні, 24 лютого, на виписку з пологового будинку прийшли батьки, друзі, родина, побратими чоловіка. Усі вони є найбільшою підтримкою та опорою для Світлани. 

Виписка у такий символічний день стане нагадуванням про силу життя та перемогу світла над темрявою, яка обовʼязково буде!!! - підсумував Стефан Хміль.

Нагадаємо, вдова бійця з Тернополя Світлана Тленюк народила двійню у день народження чоловіка.

Фото зі сторінки Стефана Хміля у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео