Оксана Бучко

Тернопільські педагоги для онлайн-уроків можуть безкоштовно скористатись допомогою Мicrosoft

5f230593ddd7d1-001_i

Тернопільські школи можуть скористатись безкоштовною допомогою Мicrosoft у проведенні онлайн-уроків. Через поширення COVID-19 у Міністерстві освіти та науки домовились із «Майкрософт Україна» щодо застосування центру командної роботи Microsoft Teams for Education.

Наразі цей сервіс включає в себе можливість організації віртуальних класів, онлайн-уроків та онлайн-засідань педагогічних рад. Також сервіс надає можливість створення закритих чатів для спілкування, здійснення відеоконференцій за участі 300 учасників, завантаження матеріалів та можливість ділитися ними, пише «Освіторія».

Окрім того, використовуючи сервіс, освітяни зможуть створювати цифрові зошити і журнали успішності, планувати завдання, контролювати їх виконання, здійснювати оцінювання, формувати електронний розклад, систематизувати навчальні матеріали тощо.

Безкоштовними інструментами для дистанційного навчання також забезпечуватимуть заклади освіти іншими способами. Наразі у МОН тривають перемовини про це з альтернативними компаніями.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео