Ростислав Фук

Тернополян запрошують подати пропозиції для нової зірки на «Алеї Зірок»

Термін подачі пропозицій – до 28 липня 

Тернопіль готується вшанувати видатних громадських діячів та митців у рамках святкування Дня міста. Кожного року на «Алеї Зірок», що розташована на вулиці Петра Конашевича-Сагайдачного, вшановують особистостей, які своїм талантом і досягненнями прославляють Тернопіль або здобули визнання у своїх сферах, повідомляють на сайті міської ради.

Так, цього року, з метою увіковічнення славних імен співаків, музикантів, художників та представників інших видів мистецтва, а також колективів, «Алея зірок» може поповнитися новою зіркою.

Пропозиції щодо кандидатів приймають в управлінні культури і мистецтв Тернопільської міської ради у довільній формі разом з обґрунтуванням. Термін подачі пропозицій – до 28 липня на електронні адреси: kultura_mr.ter@ukr.net або presamr@gmail.com.

«Алея Зірок» заснована у 2011 році, і кожного року на ній з'являються нові пам'ятні бронзові зірки. Наразі у місті вже прикрасили 35 зірок. Нагадаємо, минулого року «Алея Зірок» була поповнена зірками «Захисників та Захисниць».

Фото Антона Марчевського

Вибір читачів за тиждень

Відео