Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині повінчався поранений захисник (фото)

Андрія війна застала в Польщі, але з першого дня він, ні хвилини не роздумуючи, виїхав в Україну боронити рідний край

У Заліщицькій громаді повінчалися поранений військовослужбовець Андрій Ісаков із дружиною Анною. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Андрій – учасник АТО, військовослужбовець, який проходить курс реабілітації у військовому госпіталі в Заліщиках.

Анна з донькою приїхала з Херсонщини, щоб бути поряд з коханим. Це посприяло військовому стати на ноги, адже він не хотів, щоб маленька донечка бачила, як пересувається на візку, – йдеться в повідомленні.

Андрія війна застала в Польщі, але з першого дня він, ні хвилини не роздумуючи, виїхав в Україну боронити рідний край. Обороняв Бориспіль, згодом звільняв Київщину, Харківщину.

З-під Ізюма їхній підрозділ перекинули в район Соледара – Бахмута. Коли повертався з похорону кращого друга, зворотньою дорогою завантажився боєприпасами. На слизькій дорозі авто перекинулося, внаслідок чого він отримав важку травму ноги. Від 22 січня - по лікарнях, з Тернополя потрапив у Заліщики. Тепер фактичного вчиться заново ходити.

Герой зізнається, що їм з дружиною та донечкою подобається і госпіталь, і Заліщики. Тому саме тут вирішили дати обітницю перед Богом.

Таїнство вінчання провів парох Парафії Покрови Пресвятої Богородиці отець Іван Сендзюк у каплиці на території  Заліщицького обласного госпіталю інвалідів війни та реабілітованих.

Колектив Терену долучається до вітань і бажає новоствореній сім’ї здоров’я, довгих років спільного життя та якнайшвидшої перемоги.

Фото Заліщицької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео