Тамара Коблик

У Тернополі функціонує Міський центр з ендопротезування

Пацієнти, які потребують заміни суглобів, можуть звернутись у міський центр ендопротезування за консультацією щопонеділка

На базі Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги вже 3 роки успішно функціонує Міський центр з Ендопротезування. На базі центру, в рамках програми Тернопільської міської ради «Здоровʼя громади», проводять безоплатні операції із заміни кульшових та колінних суглобів. Про це розповіли у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Щоб скористатись пільговою послугою, необхідно подати пакет документів, детальний список якого можна отримати у Міському Центрі Ендопротезування за адресою:  вул. Шпитальна, 2.

Згідно з програмою Тернопільської міської ради «Здоровʼя громади», пріоритет у протезуванні мають жителі Тернопільської громади, зокрема особи з інвалідністю, захисники та ветерани.

Довідка: ендопротезування - це заміна пошкодженого суглоба штучним високотехнологічним протезом, який повністю повторює фізіологічну форму та Функціональність здорового суглоба. Операція з ендопротезування дозволяє пацієнту повністю відновити рухливість суглоба, позбутись болю, виправити деформацію нижньої кінцівки.  Тривалість реабілітації залежить від віку пацієнта та типу хірургічного втручання з заміни суглоба.

Пацієнти, які потребують заміни суглобів, можуть звернутись у міський центр ендопротезування за консультацією щопонеділка.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео