Тамара Коблик

У Тернополі гість обікрав господаря квартири

Про зникнення електронного гаманця потерпілий дізнався після того, як отримав смс-повідомлення про купівлю продуктів на суму 3000 гривень

шахрайство

Із заявою про крадіжку банківської картки й зникнення з неї трьох тисяч гривень до Тернопільського районного управління поліції звернувся місцевий житель. Потерпілий розповів, що у день злочину познайомився із чоловіком, який представився Василем. Після розмов запросив його до себе в гості. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Коли новий знайомий залишав квартиру, то з кишені куртки витягнув картку. Про зникнення електронного гаманця потерпілий дізнався після того, як отримав смс-повідомлення про купівлю продуктів на суму 3000 гривень.

У ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники поліції встановили, що даний злочин скоїв раніше судимий 42-річний тернополянин. Він у скоєному зізнався.

За свій вчинок чоловік відповідатиме відповідно до частини 4 статті 185 ККУ. Перевіряють його і на причетність до аналогічних злочинів. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео