Тамара Коблик

Уродженка Тернополя відмовилася від титулу «Міс Японія-2024»

Відмова від титулу «Міс Японія» в історії конкурсу сталася вперше. Організатори сказали, що посада буде вакантною протягом року

Кароліна Шиїно, японка українського походження, яка перемогла на конкурсі «Міс Японія», відмовилася від свого титулу. Про це пише BBC Україна.

Про це також повідомили організатори конкурсу після того, як в японському журналі Shukan Bunshun зʼявилася новина про роман дівчини з одруженим чоловіком, пише The Japan Times, а також низка інших японських видань.

Відмова від титулу «Міс Японія» в історії конкурсу сталася вперше. Організатори сказали, що посада буде вакантною протягом року.

Журнал Shukan Bunshun повідомив у середу, що 26-річна Шиїно зустрічалася з одруженим лікарем.

Однак наступного дня організатори конкурсу «Міс Японія» цю заяву спростували, заявивши, що дівчина не знала, що у лікаря є дружина, адже він сказав їй, що неодружений.

Однак вже у понеділок асоціація заявила, що Шиїно таки знала про шлюб і продовжувала зустрічатися з чоловіком.

Кароліна перепросила за брехню, опублікувавши у своєму інстаграмі в понеділок заяву японською мовою.

Хочу перепросити за незручності, завдані дружині пана Маеди, родині та всім причетним. У моєму поясненні агентству були неточності. Розгубленість і страх не дали мені можливості сказати правду, - йдеться у дописі.

Вона також написала, що відмовляється від титулу.

Мені щиро шкода за ті величезні проблеми, яких я завдала, і за зраду тих, хто мене підтримував, - додала Шиїно.

26-річна модель народилася в Україні на Тернопільщині та переїхала до Японії у 5 років після того, як її батьки розлучилися, а мати вийшла заміж за японця, прізвище якого вона зараз носить.

Вона стала першою натуралізованою громадянкою Японії, яка виграла конкурс краси. Громадянство Японії дівчина отримала лише 2022 року.

Перемога Шиїно на конкурсі викликала дискусії у соцмережах через етнічне походження дівчини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео