Ростислав Фук

«В азарті люди втрачали тисячі гривень»: у Тернополі викрили черговий нелегальний гральний заклад (відео)

Заклад функціонував у підвальному приміщенні, де були облаштовані 25 гральних місць

Ще один нелегальний гральний заклад викрили правоохоронці в Тернополі 8 серпня. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Нацполіції області Сергій Зюбаненко.

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіції, функціонував нелегальний гральний бізнес в підвальному приміщенні однієї з багатоповерхівок по вулиці Лесі Українки. Задля конспірації відвідувачів приймали лише у вечірній та нічний час та за попереднім дзвінком адміністраторові.

У результаті огляду приміщення, де здійснювалася незаконна діяльність, виявили 25 гральних місць. Поліцейські встановлюють причетних до організації грального бізнесу.

Тривають слідчо-оперативні заходи та досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Я вже неодноразово звертався до жителів нашої області з проханням інформувати поліцію про ганебні факти ведення незаконного «бізнесу» на території краю. В азарті люди втрачали тисячі гривень, відбираючи ці гроші від своєї сім’ї. Звертаюся до підприємців, що займаються такою незаконною діяльністю,– припинити це робити. Наголошую, що це непоодинока акція, ми будемо робити це на постійній основі та присікати таких «горе-бізнесменів.Підпільному бізнесу - не місце у нашій області, попереджаю вас про це крайній раз, – каже Сергій Зюбаненко.

Читайте також: У Тернополі судитимуть організаторів підпільних ігрових закладів

Фото Сергія Зюбаненка, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео