Ростислав Фук

Ворог вдруге за добу атакував ракетами Україну

Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» та «Іскандер-К»

Вдруге за добу росіяни здійснили ракетний удар по території України. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Так, близько 11:30 атакували Київщину балістичними та крилатими ракетами наземного базування з оперативно-тактичних ракетних комплексів  «Іскандер».

Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» та «Іскандер-К» з північного напрямку. Силами та засобами протиповітряної оборони усі цілі знищено, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, уночі 29 травня російські війська вдарили по об'єктах Хмельниччини. Один з них – військовий. Одна з ракет долетіла і до Львівської області, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький. Захисникам вдалося збити її над Золочівським районом.

Як писав Терен, 29 травня росіяни атакували військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури України крилатими ракетами та ударними дронами. Ворог випустив до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс із району Каспійського моря. З північного та південного напрямків противник атакував іранськими БпЛА Shahed-136/131. Усього – 35 ударних дронів.

Читайте також: В Україні високий рівень ракетної загрози.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео