Тамара Коблик

Все село зійшлося провести в останню дорогу: на Тернопільщині поховали Героя Юрія Твардовського (фото)

Юрій Твардовський служив у славнозвісній 44-ій окремій артилерійській бригаді. Загинув на запорізькому напрямку 7 червня цього року. Вічна пам'ять

Свій останній спочинок в рідному селі Кам‘янки знайшов Юрій Твардовський, улюблений син та брат, найкращий дядько, друг, порадник, воїн ЗСУ, який загинув на запорізькому напрямку 7 червня цього року. Про це повідомили на сторінці Підволочиської селищної ради у фейсбуці.

Все село зійшлося провести в останню дорогу Юрія.

А ріс Юрко в багатодітній родині, був звичайним хлопцем з веселою вдачею та юнацьким запалом. Школа, училище, армія, сільське життя захопило Юрія з головою, - йдеться у  повідомленні селищної ради. - Радо допомагав сім‘ї по господарству, відкликався на прохання односельців і завжди приходив на підмогу.

Сім‘я згадує, що любив гратися з дітьми, як кажуть в народі, вибавив всіх своїх племінників та племінниць, був для них авторитетом, «улюбленим дядьком», адже догоджав їм у всьому.

З початком повномасштабного вторгнення окупантів на територію нашої країни, не вагаючись, вступив в лави ЗСУ, служив в славнозвісній 44-ій окремій артилерійській бригаді.

За рік побував в багатьох місцях ведення бойових дій. Менш як місяць тому отримав контузію, лікувався, мати просила приїхати додому, підлікуватися, відпочити.

Як я можу їхати додому, коли мої хлопці-побратими тут. Я з ними буду до кінця. Переможемо - відпочиватимемо всі разом, - з таким оптимізмом та щирістю відповів рідним.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Юрія Твардовського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Вишнівецька громада попрощалася з 27-річним військовослужбовцем Володимиром Кукурузою.

Фото зі сторінки Підволочиської селищної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео