Тамара Коблик

Залишилися дружина та трирічна донечка: у Тернополі поховали Героя Романа Вовчака (фото)

Вічна і світла пам'ять

15 грудня в останню земну дорогу до місця вічного спочинку провели солдата Романа Вовчака, який загинув 7 грудня у боротьбі з російським агресором за мирне небо України. Про це розповіли на сторінці Микулинецької громади у фейсбуці.

Чин похорону розпочався у рідному селищі Героя – Микулинці.

Попрощатися з бійцем прийшло багато людей: рідні, друзі, побратими, представники влади, духовенства, односельці, небайдужі жителі Микулинецької громади. Присутні не стримували сліз. Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном. Після прощання у храмі, полеглого Героя супроводжували автоколоною до Тернополя на Микулинецьке кладовище. Поховали захисника на алеї Героїв, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

У пам’яті близьких Роман назавжди залишиться відважним патріотом, який з честю до останнього захищав Батьківщину.  У загиблого воїна залишилася дружина та трирічна донечка.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Вовчака з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з Героєм Олегом Степанушком.

Фото зі сторінки Микулинецької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео