Ростислав Фук

Жителів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії після 17.00

Це допоможе пройти критичні навантаження електромереж, каже голова Тернопільської обласної військової адміністрації

світло

Обмежити споживання електроенергії сьогодні, 10 жовтня, з 17:00 до 22:00 просять жителів Тернопільщини. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу рашистів, переконливо просимо всіх, за можливості, сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії, – написав Володимир Труш.

За його словами, це допоможе пройти критичні навантаження електромереж. Заклади охорони здоров'я області продовжують надавати усю необхідну допомогу.  У лікарнях встановлено генератори, які забезпечують роботу обладнання у разі відключення електроенергії.

Також громадський транспорт працює у звичному режимі. Відновлено рух у всіх напрямках.

Як повідомили в Тернопільській міській раді, у зв'язку з низькою напругою та перепадами напруги у Тернополі тимчасово відключають ліфти у всіх багатоквартирних житлових будинках міста. Після стабілізації напруги роботу ліфтів буде відновлено.

Нагадаємо, повітряна тривога на Тернопільщині тривала майже 5 годин - з 7.27 до 12.23. Це одна з найдовших тривог у області за весь період повномасштабної війни.

До слова, через запуски ворожих ракет на Тернопільщині призупинили навчання у школах.

Читайте також: Перебої зі зв'язком, частина міста без води та світла: ситуація у Тернополі

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео