Тернопільська обласна рада збільшила фінансову підтримку захисників

Відповідне рішення прийняли на сесії 30 листопада

Рішення про розширення категорій людей, які можуть отримати фінансову допомогу, прийняли депутати Тернопільської обласної ради 30 листопада. А також збільшили видатки на Обласну комплексну програму соціальної підтримки малозахищених верств населення «Турбота». 

Тепер матеріальну допомогу зможуть отримувати: учасники АТО/ООС, добровольці АТО/ООС, військовослужбовці Збройних Сил України, сім’ї загиблих (померлих), зниклих безвісти і таких, що перебувають у полоні, учасників АТО/ООС, учасників-добровольців АТО/ООС, військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань та воєнізованих підрозділів, правоохоронних органів спеціального призначення, а також Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. 

Через війну велика кількість українців, зокрема й мешканців Тернопільщини, опинились у складних життєвих обставинах. Багато наших захисників і захисниць отримали поранення і потребують не лише медичної допомоги, але й реабілітації. На це все їм потрібні кошти, яких не завжди вистачає. Фінансова підтримка — це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто віддав своє здоров’я чи життя заради захисту нашої Батьківщини, — сказав перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Читайте також: Тернопільщина позбудеться символів комуністичного режиму

Трьом Героям присвоїли звання «Почесний громадянин Тернопільської області»

Депутати закликали СБУ та поліцію «виселити» московський патріархат з Миколаївського собору у Кременці

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео