Бережанські студенти-економісти в центрі зайнятості вчилися шукати роботу

До Бережанського районного центру зайнятості завітали студенти економічного факультету Бережанського агротехнічного інституту.

Під час екскурсії центром зайнятості провідний фахівець з профорієнтації Ірина Васенко детально розповіла про послуги служби, технологію обслуговування клієнтів, новітні засоби, які використовуються для пошуку роботи; поінформувала про стан та потреби ринку праці, актуальні професії та особливості працевлаштування в сучасних умовах.

Особливу увагу молоді привернув програмно-апаратний комплекс самостійного пошуку роботи, за допомогою якого можна швидко і зручно за вказаними параметрами підібрати потрібну вакансію не тільки по місту чи області, а й у будь-якому регіоні України.

Студентів зацікавило інформаційне наповнення профінформаційного сектору: папки з описами професій, паспорти підприємств, інформації про сучасні професії, добірка матеріалів з техніки пошуку роботи.

Фахівці служби зайнятості побажали майбутнім економістам реалізувати свій професійний та особистий потенціал, кар’єрного успіху, задоволення від обраного фаху. Бажаючі пройшли індивідуальну профконсультацію та тестування.