Близько 500 тернополян нагодували птицею на «Галицькій дефіляді»

Салати з лободи, каші з кропивою, м’ясні страви, а також печиво за рецептами Дарії Цвєк куштували гості етно-гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда» 17-19 червня. Печену птицю спробувало близько 500 людей, каже один з організаторів свята Олег Макогін.

Гості могли зробити на пам’ять патріотичне фото та залишити кошти для лікування Тимофія Золотого, який має проблеми зі слухом.

Музичною програмою розважав тернополян гурт «Ті, що падають вгору». [embed]https://youtu.be/qQuJks8p30M[/embed] Як зазначають організатори, ціни на фестивалі особливо не відрізнялись від цін буднів у Тернополі.

11

22

2

3

4

5

6
[embed]https://youtu.be/K_eAt5WLodo[/embed] Оксана БУЧКО Фото,відео автора
ВідеоФото