“Долучились сотні охочих”: у Тернополі відбулась наймасштабніша хвилина мовчання (фото)

Ініціювала хвилину мовчання у Тернополі дружина полеглого Героя Сергія Коновала – Ольга

25 жовтня у Тернополі відбулась хвилина мовчання, яку активісти вважають наймасштабнішою за кількістю учасників з моменту її впровадження. Сотні охочих на декількох локаціях по всьому місту вийшли о 9 ранку на дороги з плакатами та табличками “Вшануй”. Таким чином учасники хочуть нагадати тернополянам, що війна триває і ми повинні пам'ятати тих, хто віддав своє життя за Україну. Ініціаторкою акції “Вшануй” у Тернополі є волонтерка, дружина полеглого командира Сергія Коновала – Ольга. 

Ця акція об’єднала містян, волонтерів та патріотів, які разом створили потужний жест поваги та вдячності. Хвилина мовчання стала символом єдності і шани, яка відчувалася у кожному куточку Тернополя. Дякую всім тим, хто щодня долучається до цієї ініціативи, – написала на своїй інстаграм-сторінці Ольга Коновал. 

Започаткували ініціативу “Вшануй” у Тернополі у серпні 2024 року, тоді на пішохідних переходах та вулицях міста збиралось кілька людей, які мотивували перехожих віддати шану нашим Героям. Кількість активістів щоразу росте і 25 жовтня їх було близько шестиста. 

Долучитись до акції “Вшануй” можуть усі охочі. Деталі та інформацію про локації можна знайти  у телеграм-каналі. 

Фото учасників акції “Вшануй”

Героїхвилина мовчанняпам’ять