Два нові мурали прикрашають Тернопіль (фото)

Створення стінописів приурочили до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисників і Захисниць України та Дня українського козацтва

У центрі Тернополя, на двох локаціях – на стіні однієї з будівель на вулиці Івана Франка та в арці, що на вулиці Олени Кульчицької, нещодавно з’явилися нові арт-об’єкти – стінописи на патріотичну тематику. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Створення стінописів було приурочено до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисників і Захисниць України та Дня українського козацтва.

Нові зображення, присвячені темам війни, патріотизму та незламності, мають на меті сприяти вихованню в дітей і молоді почуття національної гордості, популяризувати героїчні вчинки українських воїнів, а також вшанувати їхню мужність і відвагу.

Оформлення муралу на стіні будинку на вулиці Івана Франка, 10 здійснив тернопільський художник Олександр Лангер, а зображення Захисника та Захисниці в арці на вулиці Олени Кульчицької, 9 виконали студентки факультету мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.    

Дивіться також: Тернопіль у деталях, які ви могли не помітити: мурали (відео)

Фото Тернопільської міської ради та Терену

красивеМурал