Кулінарні майстер-класи від професійних кухарів

У холодильнику – один-два продукти і трішки приправ? Не біда! Цього вистачить, щоби приготувати карпаччо – вишукану італійську закуску, яка відмінно поєднується з вином. Нею можна почастувати гостей. І щоб її зробити, вам потрібно всього декілька хвилин!

Як приготувати цю страву і з чим її подавати, вчили у ресторані «КЛУБ Файного міста». На очах у глядачів шеф-кухарі приготували більше десятка видів карпаччо з м’яса, риби, сиру, овочів тощо. Показали також, як можна оформити закуску.

Такий майстер-клас у ресторані не вперше. Колектив закладу щонеділі демонструє, як легко приготувати ту чи іншу страву або напій. У планах «Файного міста» – і кулінарний майстер-клас для тернополян просто неба.

Джерело: gazeta1.com